Musco Lighting fra Iowa, USA er verdensledende i forhold til at udvikle, producere og levere sports- & arealbelysning over hele verden.

Siden 1976 har Musco Lighting specialiseret sig i design og fremstilling af sports-, transport-og infrastrukturbelysningsløsninger rundt om i verden. De har været banebrydende for systemer, der bruger LED-teknologier, som har foretaget dramatiske forbedringer i energieffektiviteten og givet overkommelige måder at kontrollere spildlys og blænding på. Deres nye permanente belysningsløsninger kan findes overalt fra almindelige kunstgræsbaner til store UEFA/FIFA og olympiske anlæg, samt lufthavne, terminaler, havne og andre arealer. Deres globale team samarbejder med kunder om at planlægge, færdiggøre og vedligeholde en omkostningseffektiv, problemfri belysningsløsning til deres anlæg.

TLC for LED® – Total Light Control – belyser alverdens idrætsfaciliteter og ikoniske Stadions med mere. Minimal lysforurening, minimal energiforbrug og easy peasy montage sikrer en konkurrencedygtig anlægspris.

Idrætsfaciliteter, lufthavne, Terminaler med mere har specialiserede behov, når det kommer til belysning. Musco har hjulpet tusindvis af partnere, verden over med at få de svar, de har brug for – lige fra identifikation af systemdesign, til installation og langsigtet service.

Et gennemprøvet system.

Musco LED-sportsbelysninger til nye anlæg samt retrofitprojekter (anvendelse af eksist. master) omfatter belysning, strukturelle og elektriske komponenter der giver en strømlinet installation, problemfri drift og langsigtet pålidelighed og 10 års totalgaranti.

Light-Structure System™ – En komplet udendørsløsning.

Designet i 5-Easy-Pieces™ som et komplet system fra fundament til mastetop, leverer en overlegen lyskontrol, er energieffektiv, forenkler installationen og sikrer bedre pålidelighed.

Fire master er nok til at løse belysningsopgaven på en 11 mands kunstgræsbane – du sparer altså to master.

proven_system_lrg
4 master
vancouver

SportsCluster™ System – En ideel løsning til retrofitbelysning.

Faciliteter, der har eksisterende master med gamle, udslidte og driftsdyre HQI armaturer kan bestykkes med SportsCluster™-systemmet, der har den samme præcision og energireduktion som ovenfor.

Show-Light™ underholdningspakker

Show-Light™ underholdningspakken giver spillere og fans energi og skaber en mere mindeværdig spilatmosfære, som giver en omkostningseffektiv måde at bringe lysshows på professionelt niveau til dit Stadion.

Show-Light+™-pakken gør det muligt at synkronisere lys til musik for en fantastisk lyd- og visuel oplevelse.

Control-Link™ – Systemovervågning og -styring

Den sikreste systemovervågningstjeneste af sin art, Control-Link™, lader dig planlægge og styre din belysning fra en smartphone, webside eller Musco’s døgnåbne callcenter. Det sætter os i stand til at vide, hvornår der opstår et problem, før du gør det.

MuscoVision™ – send live eller on-demand oplevelser.

Automatiseret sportsudsendelse gør det muligt for fans, venner og familie, der ikke kan stå på lægterne ved en kamp eller lignende personligt, at se udøvelsen når de har lyst og kan.

Systemet leverer en flydende videoproduktion på professionelt niveau, der er nem at finde og sjov at se. Familie, fans og andre seere vælger mellem en række abonnementsmuligheder lige fra en-dages til 30-dages adgang og kan se live og on-demand på alle tidspunkter, hvor som helst.

En del af indbetalingerne på abonnementerne tilbagebetales fra Musco til klubben – den enkelte klub kan altså tjene penge ved at streame sine aktiviteter og events.

Uanset hvad du vælger fra Musco Lighting står vi helt klar til at hjælpe dig med både rådgivning, projektering og montering – der ér en grund til at mægtige Musco Lighting har valgt LUMA Lysteknik som deres primære samarbejdspartner i Skandinavien.