Amerikanske Musco Lighting er verdensledende i sportsbelysning og med mere end 40 års specialiseret erfaring inden for sportsbelysning, producerer og leverer de en kvalitetsløsning, som mange ikoniske Stadions og fodboldklubber rundt om i verden har valgt fordi de ikke går på kompromis med deres ambitioner og krav til belysning.

Læs mere

Sportsbelysning

Musco Lighting udfører klimavenlig sportsbelysning til Stadions, kunstgræsbaner og mange andre idrætsanlæg over hele verden. Telia Parken valgte også Musco Lighting til FC Københavns og det danske landsholds kampe. Landsholdet brillerede under EM 2021, badet i Musco Lightings fantastiske belysning.

Lufthavnsbelysning

Musco Lighting udfører klimarigtig belysning i mange af verdens lufthavne. Alle udendørs områder af lufthavnen kan med fordel anvende Musco Lighting til belysning - mindre CO2 og mindre driftsomkostninger.

Terminal- og Arealbelysning

Musco Lighting udfører ligeledes klimavenlig belysning på Terminaler, Havne og andre Arealer rundt om i verden. Taulov internationale fragtcentral valgte Musco Lighting til at løfte opgaven med belysning.