Belysning

Driftsøkonomisk og klimavenligere belysning starter med dine krav!

LUMA Lysteknik er etableret på baggrund af næsten 40 års erfaring med lys og belysning – lysteknisk og belysningsteknisk evolution er en stor del af vores DNA.

 

Evolution medfører altid bedre produkter og vi ved erfaringsmæssigt hvordan du kan påvirke evolutionen gennem krav i udbudsmaterialet – krav der tilfører værdi til projektet og dermed til dig som bygherre, samt værdi fremadrettet. 

 

Stil krav til dit kommende belysningsanlæg.

Når du som bygherre stiller krav til din belysning skubber du evolutionen fremad og bidrager til at forbedre fremtidens belysning, til gavn for os alle – både for klimaet, omgivelserne, økonomien og ikke mindst mennesker.

Det er bygherre der skal stille krav til mindst mulig driftsøkonomi, mindst mulig klimaaftryk, mindst mulig gene for omgivelserne osv og dermed pålægge de rådgivende ingeniørfirmaer at implementere disse krav i udbudsmaterialet – de færreste rådgivende ingeniørfirmaer stiller de nødvendige krav af sig selv!

 

Få styrket din klimaprofil og få en bedre driftsøkonomi.

Klimadebatten kom gevaldigt på den politiske dagsorden med statsministerens nytårstale i starten af 2022. Klimaet, herunder i særdeleshed CO2 udledningen, er noget álle nu snakker om i Danmark.

LUMA Lysteknik snakker ikke kun méd i den pågående klimadebat, vi bidrager aktivt til at nedsætte CO2 udledningen gennem vores innovative produkter fra Musco Lighting. Vi er i fuld gang med at informere om disse produkter, som er blandt markedets billigste i drift og dermed også i CO2 udledning.

 

Vi rådgiver gerne om hvordan du kan sikre dig at sådanne krav implementeres i et kommende udbudsmateriale.