Amerikanske Musco Lighting er verdensledende i sports- og Arealbelysning og med mere end 40 års specialiseret erfaring inden for belysning, producerer og leverer de en kvalitetsløsning, der helt naturligt leveres med 10 års totalgaranti.

Musco har gjort sig fortjent til deres kunders tillid ved at stå bag sine løsninger i mere end 40 år.

Deres 10-årige reservedels- og arbejdsgaranti (Totalgaranti) betyder, at du kan udelukke vedligeholdelsesomkostninger og bekymringer fra din liste, hvilket giver dig ro i sindet, i din investering og i din drift. Hver gang der opstår et problem, er de der.

Garanti

Telia Parken valgte Musco sportsbelysning til FC Københavns og det danske landsholds kampe. Landsholdet brillerede under EM 2021, badet i Musco Lightings fantastiske belysning. Parken ønskede så minimal vedligeholdelse som muligt og 10 års Totalgaranti sikrede dette ønske.

Musco Lighting yder 10 års total garanti, som de eneste på markedet, på både produkter og middelbelysning.

Garantien dækker både produkter, komponenter, fragt, lift, mandetimer og alt andet der hidrører til en accepteret reklamation, samt på den lovede middelbelysning. 

Den klimarigtige sportsbelysning leveres både til Stadions, Kunstgræsbaner, Væddeløbsbaner, speedwaybaner og andre idrætsanlæg med fuld kontrol på lysforureningen og dermed spildlys til omgivelserne.

LUMA Lysteknik er valgt til at forestå salg og montage i Skandinavien – et samarbejde der sikrer Kommuner, Superligaklubber og idrætsforeninger med flere en sublim kvalitetsbelysning der yder en billigere driftsøkonomi og dermed udleder mindre CO2 end mange andre sports- & Arealbelysninger.

TeliaParken_kampaften
Speedway